Guys, I am trying to group all la7oon fans on social media
To support me, please follow la7oon on the links bellow, I need 1000s
I just created the page and I have some free time :D
شباب، أنا أحاول أن اجمعين متابعين لحون على السوشال ميديا
يرجى فولو لحون على الروابط الأتية

Instagram @la7oon
https://www.instagram.com/la7oon/

Twitter @la7oon
https://twitter.com/la7oon

FaceBook @la7oonLyrics
https://www.facebook.com/La7oonLyrics/

kru Profile

Singles

dr.m? menyeru kita bersatu membangunkan malaysia menjelang abad dua ribu mengatur langkahku satu persatu fikirkan strategi berkesan untuk maju untukmu malaysia negara yang tercinta kusematkan usaha untuk taburkan jasa kita mengejar masa bukan masa yang kejar kita lipat gandakan usahamu berjuang untuk malaysia bersatu kita teguh bercerai kita roboh tanamkanlah prinsip begitu agar negara kukuh b...
hey, hey, hey, I mean, what can I say tak tahulah apa dah jadi pada dunia today aku di sini sebenarnya nak cerita-cerita cerita pasal member gua kerana duit lupa dunia waktu baru berkenalan dia budak innocent tersangat innocent if you know what I'm sayin sehinggalah satu hari dia cimpok dengan "pusher" dia ikut jejaknye pasal nak cepat kaya I got to admit, man that he looked sharp dengan rayba...
Apa saja untukmu Tak ku hiraukan waktu Katakan saja kan ku laksana Permaisuri kau bertahta di jiwa Apa saja untuk mu Ke dasar lautan biru Bertaruh nyawa andai kau damba Mutiara...di hari lahirmu Kita menuju gemilang asmara Tiada cinta setanding kita Kurela sehingga ke akhirnya Tunai segala mimpimu Uhh...ratuku Chorus: Untukmu kasih Ku cuba meraih Bintang di angkasa Walau tak terdaya, kan ku ik...
Tidak pernahkah kau rasa Kesepian bila Dia tidak di sampingmu sesungguhnya arif dan tahu Cintanya dua Dan kau bukanlah pertama Walau dicurah segalanya Tapi tenteramkah diminda? Pendapatmu usia tak material Walaupun dua kali gandamu Benarah, benarkah kau menyintainya Ataupun kau berpura, semata hanya kerana harta CHORUS: AWAS AWAS AWAS GERAK LANGKAH MU... Sememangnya benar Kau wanita jelita Zah...
Oh Bagaikan tercabut nyawa Mendengar ucapan pisah Hakikat kau tak menyinta Diri ini lagi Kau pinta ku melupakan Segala janji kita, mana 'kan bisa Kerana cinta ku tak pernah berubah Walau diluka AKU BERLAYAR DILAUT SEPI MENANTIKAN YANG TAK PASTI MENANGGUNG PEDIH DIHATI MELUTUT KU MERAYU SEGERA KU KEMBALI TUHAN TOLONGLAH DIRIKU MENGUBAH HATIMU Uhhh..... Sememang mudah bermadah Memang mudah berci...
-speakin'- aww?yeah ini kru one double nine three and we're back baby? ha ha to all the rappers in the house? safe man?chill ya know what I'm sayin' check this out? clap clap clap kerna the rap gang is back ini beat yang lebih compact untuk pendengar-pendengar yang intelek so get get get n listen to me yo mack lu gotta make it make it sweat to the new jack track yo wack? rentakku menghentak ge...
-speakin'- hey gadis? kini ku rasa keajaiban cintamu tak ku duga disebalik bual mesra seorang gadis memendam rasa cinta walaupun sudah sekian lama kini ku sedar? dia teristimewa perkenalan kami bermula di alam remaja di mana ku dan dirinya hanya teman biasa kami bersama harungi segala suka duka ku sentiasa? memerlukan dirinya sesekali aku tertenung ke arah matanya dan seolahnya tersimpanlah se...
Sekukuh... sekukuh mana ikrar kasih kita Setebal mana masih ada sempadannya Akan tiba nanti... harus ditempuhi Ada daya kita melawan masa Takdirnya... takdirnya dunia hanya sementara Walau begitu cinta suci 'tuk selamanya Ini realiti... hilang tak terganti Namun ku tahu aku akhirnya kembali bersatu Chorus: Andai daku pergi sebelummu Kenangkanlah ku selalu didalam doamu Kaulah cinta pertama dan...
Satu, tiga...aku bermula Kehidupan anak muda di kotaraya Hari-hari ku mencari destinasi ini Seperti semua aku juga punya mimpi Namun kita berbeza Usia, harta, rupa, latar keluarga Hitam putih kehidupan sendiri menentukan Namun terlalu banyak kehitaman dalam kehidupanku Aku...aku lakukan apa perlu Hari ganti hari masa terus berlalu Bukan ku pinta kehidupan tak bererti Situasi yang menjerat tak ...
Yo Check..check y'all, one two three And I won't bother you if you don't me I'm rapping up the rhyme like a smooth poetry With the funk in the tounge, Asian punk will get you stung like a bee I started with a loop, then a shoop,damn I'll shoot With hip hop,I pump up, pump up I'll never stop It 's time to get rough gov. had enough of sucking up To the big fat bum, listen up here I come D***ie d...
Ke tepi, ke tepi, gergasi sudah kembali Menerap revolusi tergempar industri Dari 92 hingga 7 tiba Perjuanganku aku akan tetap terus sama Kini irama bertakhta, membina empayar Program utama untuk menakluk dunia Tak gentar dengan misi walaupun kontroversi Aku rela mati dari hidup penuh hipokrasi Setengah dekad daku mengembara detengah nyawa telah diduga Namun tetap teguh bersama Iramaku tak akan...
Tunduk pada yang kau mahu Menurut cara hidupmu Sekali lagi ku di sini bagaikan daku tak peduli Mengapa ku terus menyiksa jiwa sedangkan serik sudah ku rasa Mungkin kerana perjuangan belum sampai penghujungnya Dan komplikasi situasi buat kita lebih mengerti Ku harus fokus menentang yang tiba Kikis fobia terbenam diminda FOBIA KU DIANAIYA 'TUK BERSUARA IYA, IYA, IYA, HAIYA FOBIA MENJADI MANGSA F...
Do you wanna, do you wanna do you wanna get freaky Do you wanna get freak with da G Do you wanna really really get freaky, get freaky Check it out, no pain no gain,badd boys are back again With a dope fly syle as we comply To da number one hit mission, no competition Why.? Coz the Gz are versatile Now tell me is there anybody here? Ain't down with my set of atmosphere Have no fear coz soon ya ...
Hatimu terluka ...dia tidak setia hey gadis...gadis Tapi sedarlah masih ada yang cinta pada...dirimu... Ooh yeah Bukalah matamu kasih tidakkah kau sedari.. Ku disini...setia menanti.. Akan ku bawamu kasih ke penghujung pelangi ... Ke penghujung dunia ku rela... Asal kita dapat bersama... Tak dapat ku lupa pertemuan pertama ... Hey..hey ku terharu..... Wajah sedihmu melindungi keayuan matamu..m...
yeah it's me again dengan satu new tempo siang malam gegar speaker di radio bila beatman bagi greenlight go mc normy dan KRU akan ligat macam yo yo rap is KRU punya konsep lirik berpuisi peralatan muzik hi-tech canggih KRU takkan letih rap all night walau berpeluh pun tak boleh hentikan b'cause the kru is on the run microphone is my gun mat jiwang tak terlawan kerana beat nie keras mereka mest...
Duet With P.Ramlee Getaran jiwa melanda hatiku Tersusun nada, irama dan lagu Walau hanya sederhana Tetapi tak mengapa Moga dapat membangkitkan Sedarlah kamu wahai insan Tak mungkin hilang Irama dan lagu Bagaikan kembang Sentiasa bermadu Andai dipisah lagu dan irama Lemah tiada berjiwa....hampa Tak mungkin hilang Tak mungkin hilang Irama dan lagu Bagaikan kembang Sentiasa bermadu Andai dipisah ...
sesaat bagai setahun bila tak berjumpa rasa gelisah jiwaku semakin bergelora sudah lama rasanya ku pendam rasa cinta adakah kau pun begitu atau hanya kawan biasa oh kasih tahu kah kau hanya kaulah yang satu yang ku rindu dan cintaku hanyalah untukmu walau bibirku tak pernah mengucap kata cinta tapi kaulah gadis idamanku tak pernah ku lupa siang dan malam malam siang silih berganti berkali ku c...
Tibalah kita Di penghujung persimpangan Di penghujung jalan cinta Kita berdua... Terpaksa ku relakan Tak daya ku halangkan Kerna ku tahu cintamu Bukan lagi milikku... Menanti hatimu Kembali padaku Menanti purnama Jatuh ke riba Beratnya dimata, sebaknya didada Melihat kau bersama dirinya Chorus: Gadisku... yang ku pinta hanyalah satu Semadikanlah kenanganmu bersamaku Walau ditakdirkan tak bersa...
walau dia mengakukan kau saja yang diperlukan kata cinta jadi ucapan tapi hanyalah mainan tak pernahkah kau sedar ataupun kamu mencuriga kepastian yang kau cari selama ini hanyalah samar seringnya mengucap cinta tapi 'tuk kali keberapa cinta?baginya bagai lakonan saja percaya pada diriku kerna pelakunya ku tahu janganlah sampai tertipu dengan segala pujuk rayu walaupun terlihat riang hatiku te...
-chat- yo hommie you know what? some people claim that the local rapperz ain't makin' the grade u know what I'm sayin'? word hey, what's up y'all is it true that we're not makin' the grade or is it due to the fact that we're not black or white ?hey yo yo yo let me take it from here 'brother D' cause I think they'll have a word or two from the 'brother mc' see? when the speaker starts pumpin an...
kru's back on the map we're gonna rap until your body sweatsword back on the map we're gonna rap until your body sweatsword, word kru's back on the map we're gonna rap until your body sweatsword back on the map we're gonna rap until your body sweatsword, word kru's back on the map we're gonna rap until your body sweats back on the map we're gonna rap until your body sweats back on the map we'r...
Spoken Hey, you know what? It's about that time Oh, oh, oh, ohhhh Oh, ooohhhh If I had A thousand years to love you I would need at least A thousand more So much love Inside I wanna give you You're all I'm living for Darling, you, a lifetime ain't enough to love you Oohhh, there's not enough time To have you here beside me, oohh Have you here beside me If I could I would give you More than for...
David Foster/Cedric Dent/Linda Thompson Love has got a perfect plan I've finally come to understand You can never ask too much of love Love forgives your greatest sin With open arms to let you in You can never ask too much of love I know...there's always one thing I'm sure of It's the purest emotion we have Love is... one neverending circle That brings us around to face ourselves I will never ...
-spoken- ku rasa apa yang telah terjadi antara kita adalah sebenarnya perkara biasa salah faham dan rasa cemburu membuat hubungan kita dingin seperti salju kenangan bersamamu bermain di mataku segala pahit, manis bermain di sudut hatiku sebenarnya sering ku teringat dirimu adakah kau juga terfikirkan aku apa khabar gadis pujaanku sekian lama kita tak bertemu hatinya luka atas perbuatanku sekir...
Bersendiri lagi Mengenang yang terjadi Menyentuh hati Dalam kehidupan suka duka Adakala kita diduga Cekalkan hati Pasti kau kecapi mimpi Pasti, kau curigai ku dengannya Sangka kau sudah kehilangan cinta Jangan ragu, dia milikmu Janganlah cemburu tak menentu aku, sekadar tempatnya mengadu Saatnya tangis pilu Oh Mengapa...luka hatinya Sedangkan...dia yang kau cinta Alam percintaan penuh pancarob...
Semua yang telah terjadi yang mengajar kita Perlu diambil ikhtibarnya Segala yang diimpikan atau diharapkan tak semua menjadi nyata. Namun setiap yang sukar ketemunya sinar Begitulah kebesarannya Teman yang setia bersama pada waktu duka itulah Semulia manusia di dunia. Ku ketemu sifat itu didirimu dan Aku rela berkorban untukmu Kita berjanji Walau apa yang kan terjadi Meneruskan perjuangan ini...
Pause the hardcore rappin', We gotta get fresh... Yo Beatman..Bang the crash... Pada mulanya tak disangka tak disangka Peluang tiba di depan mata... Segala cabaran juga kritikan kami hadapi Dengan kesabaran kami berjaya.... Terima kasih kepada anda semua.... Kita berjaya bukti kepada mereka... Kita berjaya buktikan kemampuan remaja..... The first round you're impressed When we seriously get fr...
I've got a little something for ya now brMay take a little sweat when I show ya how brA doze of flavor comin' on from a true player Everybody are you ready for me? Can ya feel it baby My sensuality Gotta know what's the score As we kick it This is just the way we jam, we jam This is just the way we jam This is just the way we jam, we jam You can call it what you want but This is just the way w...
You bring the sunshine to my days You're the starlight in my nights You're my heaven on earth, Boy You make me feel so right You're my knight in shining amour You know it's the truth Don't ever let me go You're my dreams come true Baby, I love you I'm so happy that you're mine A love like ours was meant to be Cause I can clearly see Through the clouds above There's a place for you and me We ca...
Tuhan saja yang tahu, gadis dihatiku Namun ku memendam rasa, siapalah aku? Dunia kita berbeza, kau disanjung, dipuja Kemana saja kau pergi, ku sekadar pemerhati Alangkah indahnya Malam romantis ini Kita berdua dan ku tak percaya Apa yang kau bicara ULANGKAN SEKALI LAGI BISIKAN MANIS MU TADI ADAKAH KU BERMIMPI ADAKAH KU DISYURGA ULANGKAN SEKALI LAGI BENARKAH APA YANG KAU KATA DIKAU MENGHARAPKAN...
Angin bayu membawa diriku Sepintas lalu ku terkenangkanmu Memori silam meresap malam Kenangan bersama tersimpan selamanya Walaupun kau pergi jauh dari diri ini Cintaku masih bersemadi dihati Keyakinan kita kan kembali Menghidupkan semula, janji bara cinta Chorus: Kita bersama mengejar mimpi Terpisah sementara ku pasti Suatu hari nanti ... cinta kita bersemi Kembali menerangi mekar di taman hat...

Albums

There are no Albums for this artists